— Posted in Uncategorized

Hoveniersbedrijf

mr greenAl een aantal jaar wil ik graag de naam van mijn hoveniersbedrijf veranderen. Het bedrijf heb ik overgenomen van mijn vader. Hij heette ook Edwin van den Heuvel. Ik heb de naam altijd prima gevonden, maar het is niet echt sprekend. Ik heb altijd een leukere naam gewild voor mijn bedrijf. Maar wat? Inmiddels heb ik een leuke optie gevonden: Mr Green!

De naam Mr Green is helemaal wat ik ben. Het laat helemaal het imago zien dat ik graag voor mijn bedrijf wil. Ik wil meer zijn dan ‘slechts’ een hoveniersbedrijf. Ik wil graag een ervaring en een gevoel verkopen. Ik vind namelijk dat het gevoel van een mooie tuin veel verder gaat dan onderhoud of de aanleg van een tuin. Een tuin voedt de zintuigen met geur, smaak, kleur, geluid, maar ook met een positief gevoel van bloeien en groeien. Wanneer in de lente de bloemen opkomen en de bijen rondvliegen, is dit het teken van leven na de dood. Alles komt weer tot leven, de knoppen komen uit en de bloemen springen op uit de grond. Dit is een prachtig natuurlijk fenomeen. Ik wil heel graag dat Mr Green dit representeert.

Mr Green voor het tuinonderhoud

mr greenVeel mensen hebben een tuin die weinig onderhoud vergt. Dit heeft zelfs een naam gekregen: een laag-onderhoud tuin. Ik vind het vreselijk. Ik sta op zich best achter het idee van een tuin dat weinig onderhoud vergt. Ik begrijp namelijk best dat niet iedereen groene vingers heeft, terwijl ze wel erg kunnen houden van een mooie tuin. Ook begrijp ik zeker dat niet iedereen tijd heeft om een tuin te onderhouden. Dit kan namelijk best veel tijd vergen. Tegenwoordig is een tuin met weinig onderhoud echter een tuin met een groot stenen terras en soms nog een beetje grasveld. Vaak wordt heel de tuin maar betegeld. Hierdoor stroomt het water niet goed weg en ontstaan er grote plassen. Daarnaast zijn er geen bloemen en bomen die de lucht verversen. Ik vind het doodzonde en overigens ook super lelijk.

Met Mr Green wil ik graag aantonen hoe mooi en fijn een tuin kan zijn. Ik wil een tuin weer hip maken. Mr Green is namelijk een trendy persoon, maar ook erg galant. Mr Green houdt van een tuin, maar Mr Green zit niet elk weekend met zijn handen in de aarde te wroeten. Er moet een bepaalde gezonde verhouding tussen deze twee factoren zijn. Een mooie tuin zonder al te veel onderhoud. Een beetje onderhoud is echter noodzakelijk. Dat snapt Mr Green. Mr Green kan dit onderhoud verzorgen, zodat de klant kan genieten van de mooie tuin.

Er zijn zoveel mensen die wel kunnen genieten van de bloemen en bloei, maar die simpelweg geen zin en tijd hebben om er te veel onderhoudstijd aan te besteden. Voor deze mensen is Mr Green er. Doordat we het onderhoud van verschillende tuinen kunnen combineren, kunnen we efficiënt te werk gaan. Dit zorgt ervoor dat de kosten laag kunnen worden gehouden.

Interesse in Mr Green?

Heb jij interesse in de service van Mr Green? Ga dan naar onlinecasinoinformatie.com en kijk naar de voordelen en prijzen van Mr Green.